Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpevnění nehtů - P.Shine Japonská manikúra

Přednosti japonské manikúry P-Shine

 

Japonská manikúra P-shine

 

 

Přednosti této kosmetické metody jsou především v dlouhodobém účinku a nenáročném udržování stálého a vysokého lesku ošetřeného nehtu.

Manikura P-shine zvyšuje pevnost nehtů, jejich pružnost, metabolismus nehtového kořene a nehtového lůžka. Působí i jako prevence proti lámání a třepení nehtu.

Doporučujeme ji jako nejúčinnější metodu při léčení oslabených přírodních nehtů po nehtové modeláži. Není vhodné P. Shine podstoupit pokud jste čerstvě po odstranění gelových nehtů nebo pokud máte zdravotní problémy s nehty (například mykózy a záněty).

P-Shine je vhodný pro ženy, jejichž nehty jsou roztřepené, lámavé a špatně rostoucí. Ale pozor, metoda se nehodí na tenké nebo úplně zničené nehty.

Po vytvoření P-Shine manikúry vznikne na povrchu nehtu tzv.glazura, která má nejen estetický efekt, ale zároveň zabraňuje odplavování přirozených lipidů, tedy zabraňuje vysušování nehtu. Kořen nehtu má v tomto případě schopnost bez problému produkovat kvalitní keranocity, takže se celkový stav přírodního nehtu postupně zlepšuje.

Dalším pozitivem této techniky je, že je vhodnou alternativou bezbarvéh olaku, který nehty společně s odlakovačem vysušuje. Tomuto problému se s P-shine můžete vyhnout neboť lesklé nehty při pravidelném ošetření P-shine již lakovat nepotřebují.

Nanášecí hmota se skládá ze včelího vosku, mateří kašičky, křemičité hlinky, jemných parafínů, glycerinu, bentonitu, panthenolu, vitamínů A, E, H a provitaminu B5. 

pshine_5.jpg